SpeedForSale LLC

Go Back   SpeedForSale Motorsports Forum > Client Forum - GT-R, Supra, Viper, Vette, and sports car discussion
Register FAQ Members List i-Trader Ratings VIN Registry Search Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-27-2010, 12:36 AM   #1
Huakenny
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: KK,Sabah
Posts: 6
iTrader: (0)
Unhappy DLC or DTC no power supply

hi,

sending the R35 for diagnose but realized the Diagnosis Connector under the dash is not working. the power supply is not there.

what will be the possible causes?

thanks
Huakenny is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2010, 08:59 PM   #2
JaredPink
NGTRC Sponsor
 
JaredPink's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 167
iTrader: (0)
Default

The most likely cause of no power at your DLC is a blown fuse for it, check your fuses. Do you have any aftermarket items wired into the vehicle?
__________________
*GT-R Aftermarket Parts dealer for all major manufacturers...CLICK HERE!*

Staged Power & Chassis Upgrades List: CLICK HERE!

Jared Pink - ASE Master Certified (A1-A8) & L1 Certified.
Toyota Factory Trained Master Diagnostic Technician & Hybrid Certified

Lead technician for Speed For Sale LLC (Jared@SpeedForSale.com)

--
JaredPink is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2010, 09:36 PM   #3
Huakenny
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: KK,Sabah
Posts: 6
iTrader: (0)
Default

Quote:
Originally Posted by JaredPink View Post
The most likely cause of no power at your DLC is a blown fuse for it, check your fuses. Do you have any aftermarket items wired into the vehicle?
hi,

do you know where is this fuse located? i have check the fuses under the dash but it seems ok at all....
Huakenny is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2010, 12:03 AM   #4
Huakenny
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: KK,Sabah
Posts: 6
iTrader: (0)
Default

hi,

i checked again the fuse box under dash, this time found out there is a blown fuse. replaced and it is working now.

diagnosed and there r several fault codes appeared, will update soon
Huakenny is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2010, 03:57 AM   #5
Huakenny
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: KK,Sabah
Posts: 6
iTrader: (0)
Default

hi,

i got these codes appeared :

P0643 sensor power/circ
P0122/p0227 TP sen 2 /circ

what does P0643 means actually and any suggestion how to solve it?

thanks
Huakenny is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SP Engineering Power Packages - 100-300 AWHP Gains on 91 Octane Eugene@SPE Client Forum - GT-R, Supra, Viper, Vette, and sports car discussion 3 09-22-2010 09:23 AM
STAGED Power and Chassis Upgrades list by SpeedForSale.com JeremyBlackwell Client Forum - GT-R, Supra, Viper, Vette, and sports car discussion 0 01-27-2010 03:27 PM
Power enterpirse 4 charger system mindlessoath Client Forum - GT-R, Supra, Viper, Vette, and sports car discussion 1 12-26-2008 05:03 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2006-2016 Speedforsale.com