Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in [path]/includes/class_postbit.php(304) : eval()'d code on line 2
Anyone here installed the invisicord for your radar detector? - SpeedForSale Motorsports Forum SpeedForSale LLC

Go Back   SpeedForSale Motorsports Forum > Client Forum - GT-R, Supra, Viper, Vette, and sports car discussion
Register FAQ Members List i-Trader Ratings VIN Registry Search Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-27-2009, 09:56 PM   #1
thformula1
Registered Member
 
Join Date: May 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 18
iTrader: (0)
Default Anyone here installed the invisicord for your radar detector?

Hello,

I just go the blendmount with invisicord, but I am having a problem with the installation process. How am I suppose to plug the invisicord into the power source for the rear view mirror? For example, if I am trying to plug the black wrap into the black power source, it is so tight that I can get that in there. If anyone has done this already and if someone can help, I would appreciate it. Thank you in advance.

Tosh
thformula1 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2009, 03:38 PM   #2
todd92
Registered Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: NJ
Posts: 11
iTrader: (0)
Default

Needle nose pliers.
todd92 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Best Installed Radar Detector…??? Raijin78 Client Forum - GT-R, Supra, Viper, Vette, and sports car discussion 5 05-10-2009 11:19 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2006-2016 Speedforsale.com